top of page
EviThijs (18)-min.jpg

SOUL

Wat is 'Soulwork'?

Bij Soulwork gaan we vanbinnen naar buiten werken.


Hoe kan je weer naar zachtheid en vertrouwen komen?
Hoe kan je meer compassie en mildheid voor jezelf toelaten?
Waarom ben je zo bang om diep af te dalen naar wie je echt bent?

Wanneer je ziel in balans komt, zal je lichaam daarvan de vruchten plukken!

 

Ik organiseer ook regelmatig groepsworkshops, retraites en events rond soulwork. Neem zeker een kijkje bij EVENTS

EviThijs (1)-min.jpg

'Reconnect' coaching
Terug naar zelfliefde, vertrouwen en veiligheid!

Traject van 5 sessies van 1 uur

Wil je je lichaam weer echt leren bewonen en je ziel voelen thuiskomen?  Dat kan via deze 'Reconnect coaching'.

Ontdek het geheim van mildheid en zelfcompassie.
Breng lichaam, geest en ziel in balans.
Een vorm van regulatiecoaching (nervous system reset) waarbij je tegelijk veel meer zelfliefde leert ‘belichamen’ en ‘doorvoelen’!
Word opnieuw je eigen beste vriend!

Ik help je met klachten van: Constant spanning in het lichaam, hartkloppingen, benauwdheid, slapeloosheid, piekeren, rushen… Als deze klachten niet tijdig erkend worden, evolueren ze vaak verder tot depressie, burnout, overspanning,… Vaak zijn mensen heel ver komen staan van wie ze werkelijk zijn en leven ze enkel nog vanuit hun hoofd, maar hebben ze amper nog voeling met hun lichaam en ziel. Kunst is tijdig in te grijpen en weer een adempauze voor jezelf in te lassen! Hoe ga ik te werk: Ik help je hiermee graag verder door je polyvagaal systeem weer te versterken (polyvagaal werk), via stressrelease & breathwork, mindfulness, EHBO oefeningen om zelf thuis mee aan de slag te gaan, movement practices, self-dearmouring tools, tools om je levenskracht te verhogen, de weg naar meer zelfliefde en zelfcompassie, de kunst van acceptatie, hartcoherentie, klanken & expressie, aanraking,… Na deze reeks heb je genoeg tools voor zelfregulatie van je zenuwstelsel en sta je veel sterker verankerd in je lichaam. Ik maak tijdens deze sessies gebruik van verschillende methoden, technieken, studies, boeken,…die ik over de jaren heb geleerd als student en professional maar ook door zelf heel wat wegen hierin afgelegd te hebben als ‘ontvanger’. Hierdoor is het een volledig gepersonaliseerde aanpak en voel ik waar jij op het moment het meest nood aan hebt. Het resultaat: Je leert lichaam en geest weer meer als een geheel te zien en leert tijdig naar de signalen luisteren. Op deze manier kom je weer tot ‘SOMATIC EMBODIMENT’ en word je meer gewaar van hoe het echt met je gesteld is en welke sensaties er aanwezig zijn. Je leert weer milder voor jezelf te worden en ontdekt de helende kunst van ‘zelfliefde’. Ik bied deze vorm enkel in een traject van minimum 5 sessies aan omdat dat de tijd is die je nodig hebt om tot diepgaande transformatie te komen.

zelfregulaticoaching
EviThijs (19)-min.jpg

Innerdance 'deep dive' (met zacht lichaamswerk)
Kom in contact met je onderbewuste en herinner wie je echt bent! 

90 min of 120 min
Alleen of met partner
Trancereis met lichaamswerk!

Ben je op zoek naar een zachte manier om tot hoger bewustzijn te komen en tegelijk diepgaand dingen te resetten?

Innerdance werkt aan de hand van soundscapes die emotionele, mentale, neurologische, psychologische patronen kunnen doorbreken. Het brengt je naar een diepe trance of 'reset' zoals je ze nog niet eerder beleefd hebt. Je brein wordt tegelijk in verschillende ‘brainwaves’ gebracht waardoor je toegang kan krijgen tot onbewuste informatie. Je ego wordt omzeild en controle wordt automatisch los gelaten.
Emoties kunnen vrijkomen en je krijgt toegang tot hogere bewustzijnsstaten.

Het wordt ervaren als een wakkere droom maar je bent volledig bij bewustzijn. Doordat de speciale multi-layered soundscapes op je brein en circadiaans ritme inwerken wordt de REM-slaap in wakkere toestand bereikt waardoor je nog dieper tot je onderbewuste kan komen. Je kan eindelijk echt diep zakken en in verbinding komen met bronenergie en non-duale dimensies. Tijdens een sessie kan je spontaan gaan bewegen, je kan beelden of kleuren zien met je ogen gesloten, je kan huilen, lachen,, je kan energieën voelen, emoties voelen,… Je komt weer in contact met je universele wijsheid en kan meer helderheid ervaren over bepaalde patronen en situaties. Je ligt op een yogamatje met de ogen gesloten. Je moet niets doen, gewoon ZIJN. Het enige wat je hoeft te doen is te ontspannen, je open te stellen zonder verwachtingen. Ik begeleid je energetisch en intuïtief met zacht lichaamswerk tijdens dit proces, hands off en hands on! De founder van innerdance is Pi Villaraza. Innerdance is inmiddels wereldwijd verspreid in de hoop dat meer en meer mensen weer mogen herinneren wie ze zijn. Omdat deze baanbrekende methode wetenschappelijk onderbouwd is, wordt ze nu al in verschillende landen in medische instellingen, gevangenissen, afkickcentra,...toegepast. Voor mij zelf is dit één van de meest baanbrekende methodes die ik al ondervonden heb en die mezelf diepe heling op alle lagen gebracht heeft. Waar ik met andere methodes moeilijk visions kan krijgen en echt diep kon voelen, laat Innerdance me alles tegelijk voelen en zien! FENOMENAAL! Pi Villarazza is de oorspronkelijke founder van Innerdance maar deze healingsmethode werd nadien door andere mensen naar buiten gebracht en gecommercialiseerd als KAP (Kundalini Activation Process). KAP werkt echter voornamelijk op dopamine wat op lange termijn gevaarlijk kan zijn. PI is zich blijven verdiepen in wetenschappelijk onderzoek rond brainwaves, multidimensionale staten en bewustzijn, traumarelease, en het bevrijden van levensenergie (kundalini). Hij blijft trouw aan zijn zuivere healingsmethode Innerdance en weigert nog langer over 'kundalini' te spreken omdat het zo misbruikt wordt tegenwoordig en voorbij gaat aan de essentie van het helingsproces. Het is echt 'a deep multidimensional journey to your true self'. Je zou het regressietherapie, healing, ontwakening, en zoveel meer kunnen doen. Na een aantal sessies merken veel mensen dat hun levensenergie (kundalini die onder aan je sacrum ligt opgeslagen tot ze weer wakker wordt) vrijer begint te stromen. Je hebt verschillende opties als je deze behandeling boekt: -kom alleen 1.30 u met zacht lichaamswerk -of boek eens een XL ervaring van 2.00 u -of neem een partner/vriendin mee en geniet beiden van voordeeltarief. Ook hier is een langere sessie mogelijk. Er worden elke maand ook groepssessies gegeven. Check de agenda.

Innerdance
Evi met logo (18).jpg

Kennismakingsaanbod

3 sessies van 120 min

Proef eens van verschillende behandelingen en ontdek welke behandeling het beste bij jou resoneert.

 

Dit pakket houdt in:

1) een behandeling TOUCH OF ISIS

2) een behandeling VOETREFLEX DE LUXE

3) een INNERJOURNEY / INNERDANCE ervaring

 

Elke behandeling duurt 1.30 uur.

Wil je toch graag 3 x dezelfde sessie: ook dat kan! Ook leuk als cadeau! Voorwaarden: - Je betaalt het hele traject op voorhand - Data worden best zo snel mogelijk in samenspraak vastgelegd. - Het pakket of beurten blijven 12 maanden geldig na aankoop! - Het pakket kan ook gedeeld worden met mensen uit je gezin, maar het is niet mogelijk te genieten van het kindertarief als volwassenen er gebruik van maken.

kennismaking
TRUE HEALING IS 
WHEN THE SOUL IS AT PEACE
- Rumi -
bottom of page