top of page
EviThijs (14)-min.jpg

BODY

Wat is 'bodywork'?

Lichaamswerk is een onmiskenbare sleutel naar heling.

Het lichaam heeft een cellulair geheugen en onthoudt alles wat het ooit heeft opgeslagen, van kleine tot levensbedreigende gebeurtenissen.
Zolang de vibratie van je lichaam niet verandert en je enkel op het mentale vlak inzichten verwerft, blijf je vaak nog steeds zelfde patronen

of klachten aantrekken.

Ben jij klaar om terug met jouw lichaam te gaan praten?

Het wil jou misschien al zolang iets vertellen...
Bij Inn-Touch kan je via verschillende manieren aan lichaamswerk doen. Ontdek het hieronder!

EviThijs (9)-min.jpg

Causale voetreflexologie

90 min (1ste afspraak / 'deluxe sessie')
60 min (vanaf 2de afspraak)

Voor zij die op een zachte, toegankelijke manier met lichaamswerk willen beginnen.

Causale voetreflexologie kan diepgaand werken bij emotionele of onverwerkte gebeurtenissen, omdat ze op alle niveaus heling teweeg kan brengen.
Verder werkt deze therapie bijzonder gunstig bij hormonaal onevenwicht of bij ontregeling van het polyvagaal systeem omdat de Nervus Vagus met heel wat reflexzones wordt gecombineerd. 

In tegenstelling tot de klassieke reflexologie gaan we bij causale voetreflexologie naar de oorzaak van bepaalde klachten en symptomen. Elk orgaan dat gezond is, beweegt. Door bepaalde redenen (operaties, littekens, toxines, ouderdom, emoties, …) gaat de beweging van een orgaan verloren en kunnen we uiteindelijk ziek worden. In causale voetreflexologie wordt de beweging van de organen hersteld, via het bewerken van de corresponderende zones in de voeten in relatie met de emotionele zones in de hersenen. Via de voeten wordt het hele ‘ZIJN’ aangeraakt. Het is even de knop resetten zodat het zelfherstellend vermogen van het lichaam weer gestimuleerd wordt en je weer bij jezelf komt! Er zijn bepaalde contra-indicaties voor causale voetreflexologie (zwangerschap, auto-immuunziekte, kanker,...). In dat geval pas ik de energetische en cranio-sacrale voetreflextherapie toe. Voeten zijn de spiegels van de ziel en vertellen heel wat over wie je bent, wat je kwaliteiten zijn en wat uit balans is! Tijdens de eerste sessie begin ik dan ook altijd met een intake en voetdiagnostiek, zodat je meer inzicht over jezelf krijgt en wat het lichaam jou vertelt. Veel cliënten vertellen me wel eens: 'Evi, jij doet zoveel meer dan enkel voetreflexologie. Na een sessie bij jou, heb ik tegelijk ook coaching, inzichten, holistisch advies, bruikbare tools en zoveel meer aangereikt gekregen'. En dat klopt wel: ik probeer altijd wat laagjes dieper te gaan om jou zoveel mogelijk mee te geven naar meer welzijn. Al ben je hier natuurlijk ook welkom om gewoon eens een uurtje jouw ogen dicht te doen! Gezondheidsvoordelen - diepe ontspanning van het zenuwstelsel - betere doorbloeding van alle organen en energiebanen - ontgifting - losmaken van fysieke en emotionele blokkades - grondige stimulans van alle hormonale klieren - betere balans tussen lichaam en geest Wil je diepgaande resultaat? Boek dan een aantal sessies kort na mekaar. Check het voordeelabonnement.

Voetreflexologie
EviThijs (16)-min.jpg

Touch of Isis
Cranio, pulsing, healing & sounds

90 min

Een exclusieve behandeling van Inn-Touch met een mix van holistic pulsing, craniosacraal therapie, schedelmassage, cosmic healing en sounds.
Voor zij die het zich allemaal willen gunnen. In de totale overgave van ‘ontvangen en genieten’ durven gaan.

Voor zij die voor een moment in de Godinnenenergie  willen vertoeven en als een herboren Queen weer naar huis keren.

Deze behandeling doet je herinneren aan je oorsprong, aan je oerritme waardoor het craniosacraal ritme weer zijn natuurlijk balans kan vinden. Het kan fysieke als emotionele verlichting brengen en kan jou weer in verbinding brengen met jouw hele wezen en met jouw staat van ZIJN. Sommigen beschrijven het als een diepe meditatieve toestand waarin het lichaam komt, maar voelen tegelijk dat er dieper geruimd en geheald kon worden. Deze behandeling richt zich vooral op vrouwen die echt terug naar zichzelf willen komen, in alle zachtheid, gedragenheid, en hun vrouwelijke energie weer durven omarmen. Vrouwen vertellen wel eens dat het hen ontroert met zoveel zachtheid behandeld te worden. Traantjes horen daar dus soms ook bij. Ook mannen die weer op zoek zijn naar verbinding met hun vrouwelijke energie zijn van harte welkom. We functioneren in onze maatschappij vooral vanuit mannelijke energie. Willen we terug in balans komen, dienen we zowel onze mannelijke als vrouwelijke energie in onszelf te omarmen en te verenigen. Gezondheidsvoordelen Deze therapie kan verlichting brengen bij: - slapeloosheid - stress en rusteloosheid - hoofdpijn - diverse pijnen - emotionele problemen zoals angst, stress, depressie,… Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Het lichaam bepaalt echter zelf wat er kan losgelaten worden. Alles gebeurt op het juiste moment! De therapie duurt 90 minuten en tijdens een sessie blijft u volledig gekleed. Check het kennismakingsaanbod of voordeelabonnement onder 'afspraak'.

Touch of isis

De-armouring bodywork:
Trauma-informed & emotioneel lichaamswerk

120 min

Voel jij de roep om echt diep naar binnen te gaan en ben je bereid om aan schaduwwerk te doen?
Dan is deze behandeling wat je nodig hebt.

 

Laat je lichaam terug ontwapenen, gooi je verstarde harnas weer af, leer opnieuw verzachten en herinneren wie je werkelijk bent.
Kom weer tot adem in een veilige, liefdevolle setting.

Trauma-informed, non-duale en integratieve therapie waarbij we met verschillende lagen gaan werken en ons ego en protectors even aan de kant proberen te schuiven. Het lichaam onthoudt alles. Van kleine trauma's tot dagelijkse stress, belastende emotionele situaties, pijnlijke ervaringen, kwetsuren ten gevolge van (seksuele) relaties, ... Wat het lichaam op dat moment niet kan integreren, wordt als spanning in het lichaam opgeslagen, vooral in spieren en fascia . Hierdoor ontstaat na verloop van tijd een pantser (Armour). Verschillende klachten kunnen dan ontstaan: ziekte, vermoeidheid, depressie, prikkelbaarheid, enz. Body-dearmouring is een diepe opkuis van je hele wezen. Pijn, spanningen, blokkades, emoties,...mogen eindelijk losgelaten worden. ​HOE? Tijdens een sessie wordt gebruik gemaakt van gesprek, ademhaling, zachte, energetische maar ook krachtige de-armouringtechnieken...om opgehoopte spanning te releasen. Jouw 'window of tolerance' wordt opnieuw een beetje gestretcht en jouw polyvagaaal systeem (zenuwstelsel) kan weer tot rust komen. Wat zit er nog in jouw 'roots' opgeslagen en kon je eerder niet releasen? Tijdens deze prachtige 'Enrootment therapie' mogen alle laagjes er zijn. Pas als ze zichtbaar mogen worden, kan er bevrijding komen! Kom zonder verwachtingen, en laat het lichaam jouw verhaal vertellen! Kom niet als je een 'quick fix verwacht'. Het lichaam kiest zelf zijn tijd als het klaar is om te releasen. Dit is een diepgaand proces dat veiligheid, consent en geduld nodig heeft! Aangezien dit energetisch lichaamswerk enorm veel transformatie in gang kan zetten, ontvang je bij wijze van nazorg na een aantal dagen een bericht van mij. En geef ik je ook steeds wat tips voor self-dearmouring mee naar huis. Hoe langer je in patronen en blokkades vast zit, hoe meer tijd en sessies er nodig kunnen zijn om volledig tot de kern te komen. Blokkades dienden eens om je te beschermen, nu houden ze echter jouw levensenergie tegen en is het tijd om ze weer los te laten. Het is een pure investering in jezelf en neem je je hele leven met je mee. Sommigen hebben na 1 sessie al een grote doorbraak en voelen zich herboren. In het algemeen kan je na een 4-tal sessies goed op weg om ook zelf nadien te blijven 'de-armouren' en de levensstroom vrij te laten stromen. Zodat je niet meer zo snel opnieuw in zelfde patronen komt vast te zitten! Vraag naar het voordeelabonnement vanaf 4 sessies en bespaar 60 euro!

dearmouring
_edited_edited.jpg

Kennismakingsaanbod

3 sessies van 120 min

Proef eens van verschillende behandelingen en ontdek welke behandeling het beste bij jou resoneert.

 

Dit pakket houdt in:

1) een behandeling TOUCH OF ISIS

2) een behandeling VOETREFLEX DE LUXE

3) een  INNERDANCE 'deep dive' ervaring

 

Elke behandeling duurt 1.30 uur.

Wil je toch graag 3 x dezelfde sessie: ook dat kan! Ook leuk als cadeau! Voorwaarden: - Je betaalt het hele traject op voorhand - Data worden best zo snel mogelijk in samenspraak vastgelegd. - Het pakket of beurten blijven 12 maanden geldig na aankoop! - Het pakket kan ook gedeeld worden met mensen uit je gezin, maar het is niet mogelijk te genieten van het kindertarief als volwassenen er gebruik van maken.

kennismaking
YOU HEAL BY RELEASING 
NOT BY SUPPRESSING
bottom of page