top of page
20220603_175000.jpg

KIDS

Aanbod voor kinderen

Kinderen ervaren op hun manier ook vaak stress en kunnen angstig zijn. Een ontspannende voetreflex-sessie kan een heerlijk

ontspannend moment zijn voor je kind.

Zoek je manieren om je kind dagelijks meer rust en vertrouwen te bieden? Dan kan  de veerkracht- of relaxatiecoaching ideaal zijn!

 Tijdens deze coaching leren ze vaardigheden die ze hun hele leven

zullen meedragen! Een levenslange investering dus!

Evi met logo (7).jpg

Causale voetreflexologie

60 min

Zoveel kids zijn tegenwoordig overprikkeld of worden gelabeld als 'HSP, ADHD, AUTISME, enz. Heel vaak is hun zenuwstelsel ontregeld waardoor ze niet meer genoeg kunnen ontspannen. Ook bij hen kan causale voetreflexologie helpen om terug meer rust in hun systeem in te bouwen. Ik volgde hiervoor een bijkomende specialisatie voor kids.

Deze behandeling helpt het zenuwstelsel te kalmeren, maar werkt bijkomend ook op veel emotionele conflictzones en geeft een diepe stimulans aan de hormoonkliertjes die in de groei en ook tijdens de puberteit zo belangrijk zijn maar vaak door stress onder druk staan!  Er zijn vaak kindjes die aan hun mama vragen 'wanneer gaan we nog eens naar die voetjesmevrouw, ik word daar zo rustig van!'. Zalig toch! Vraag naar het voordeeltarief bij 5 sessies!

Voetreflexologie
20220601_143842.jpg

Veerkrachttraining

Individueel traject van 5 sessies van 1 uur

In verschillende sessies werken we aan het schatkistje van het kind: welke talenten zitten er al en mogen meer getoond worden? Wat mag uit de rugzak gegooid worden? Hoe kunnen we zelf onze koers beter leren varen welke tegenslagen er ook komen?

Deze training is speels opgebouwd en vergroot het zelfvertrouwen van het kind. Er kan eventueel ook een kind/ouder sessie hiervan geboekt worden ter bevordering van de onderlinge relatie. 

Breng je kind terug naar dat zelfvertrouwen en innerlijke kracht! Check onder 'afspraak' alle voorwaarden.

veerkrachttraining
Evi met logo (23)_edited.jpg

Stressregulatie en emotioneel, trauma-informed lichaamswerk

Individueel traject van 5 sessies van 1 uur

Loopt jouw kind soms te ijsberen in het huis? Komt zij/hij moeilijk tot rust?
Problemen met inslapen? Ticks? Moeilijkheden met stressregulatie? Altijd op de tippen van jullie tenen bij toetsen,…?
Klaagt jouw kind van vage klachten zoals buikpijn, hoofdpijn, …
Of is er zelfs sprake van angsten, hyperventilatie,….?

Dan kan deze relaxatiecoaching heel wat klachten verhelpen of verbeteren. Tijdens een traject van 5 keer, help ik jouw kind op weg met ademtools, mindfulness en yogaoefeningen voor zelfgebruik, spierontspanning, oefeningen om stress te releasen, sensorimotorische oefeningen, slaaptips, oefeningen uit polyvagaal theorie om weer naar veiligheid en vertrouwen te kunnen gaan, EHBO tools bij toetsen en extreme stress, bodyscan,…. Ook leert het kind weer meer stil te staan bij lichaamssensaties en ze te doorvoelen in plaats van ze weg te duwen, waardoor meer lichaamsbewustzijn ontstaat. Dit zal aangevuld worden door zacht trauma-informed en emotioneel lichaamswerk om jouw kind weer in een rustige en veilige modus te brengen. Zo kan resterende spanning uit het lichaam te releasen. Tijdens een intakegesprek wordt er eerst met de ouders de noden besproken waarbij we samen een traject op maat samenstellen en ook heel wat tools meegeven die thuis verder geoefend en geïntegreerd kunnen worden. Bij voldoende vraag kan dit traject ook in kleine groepjes aangeboden worden.

relaxatiecoaching
KINDEREN ZIJN DIAMANTEN.
JE MOET ZE NOG VORMEN MAAR ZE SCHITTEREN ATLIJD.
bottom of page