top of page

vr 29 dec

|

Riemst Inn-Touch (Cocoon)

SACRED DANCE JOURNEY 'OLD VERSUS NEW'

Een innerlijke dansreis waarbij je begeleid wordt in het reflecteren op het 'oude' van het voorbije jaar. Alles wat getransformeerd & doorvoeld mag worden krijgt alle ruimte tijdens deze reis. We creëren tegelijk ruimte om ons nieuwe 'Ik' volledig toe te laten.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
SACRED DANCE  JOURNEY 'OLD VERSUS NEW'
SACRED DANCE  JOURNEY 'OLD VERSUS NEW'

Tijd en locatie

29 dec 2023, 19:00 – 22:00

Riemst Inn-Touch (Cocoon), Bodemstraat 6a, 3770 Riemst, België

Over het evenement

Een verdiepende, innerlijke reis via de heilige kracht van movement, klanken en dans.

Als facilitator 'Innerjourney through dance' begeleid ik je op een reflectiereis naar het voorbije jaar. Om even te doorvoelen wat er aanwezig was, geheeld of getransformeerd mag worden. Om in al je cellen te verankeren wat je het komende jaar wilt aantrekken.

Om het einde van het jaar niet zomaar voorbij te laten gaan, maar met volle bewustwording en intentie naar het nieuwe jaar vooruit te kijken.

Soms is het nodig even stil te staan om vandaaruit weer met volle focus verder te kunnen gaan.

Laat je lichaam zijn eigen taal spreken, via dans tonen wat er gezien en belichaamd wilt worden en in nieuw cellulair geheugen mag omgezet worden.

We creëren eerst samen een mooi ritueel rond dit thema en verbinden achteraf met een kopje thee en een knabbel in een deelcirkel. Zo zetten we samen het goede jaar in met welbewuste intenties! Bij droog weer steken we gezellig samen de vuurkorf aan.

Energie stroomt waar aandacht is!

Deel dit evenement

bottom of page