top of page

ma 20 mei

|

Root-s

INNERDANCE - Groepssessie - DEEP HEALING - SPECIAL EDITION: DEEP DIVE XL - Dilsen Stokkem

Vergis je niet. De Innerdance is geen tradionele "dans" maar een innerlijke genezingsreis naar verhoogde waarneming, dieper bewustzijn en aangeboren helingskracht. Het lichaam dat via speciale soundscapes zijn chi/prana/kundalini weer zelf aanboort en laat stromen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
INNERDANCE - Groepssessie - DEEP HEALING - SPECIAL EDITION: DEEP DIVE XL - Dilsen Stokkem
INNERDANCE - Groepssessie - DEEP HEALING - SPECIAL EDITION: DEEP DIVE XL - Dilsen Stokkem

Tijd en locatie

20 mei 2024, 17:00 – 21:30

Root-s , Oude Kerkstraat, Dilsen Stokkem

Over het evenement

Ben je op zoek naar een zachte manier om tot hoger bewustzijn te komen en tegelijk diepgaand dingen te resetten?  Innerdance werkt aan de hand van soundscapes die emotionele, mentale, neurologische, psychologische patronen kunnen doorbreken. Het brengt je naar een diepe meditatie  of 'reset' zoals je ze nog niet eerder beleefd hebt. Je brein wordt tegelijk in verschillende ‘brainwaves’ gebracht waardoor je toegang kan krijgen tot onbewuste informatie. Je ego wordt omzeild en controle wordt automatisch los gelaten. Emoties kunnen vrijkomen en je krijgt toegang tot hogere bewustzijnsstaten.

Het wordt ervaren als een wakkere droom maar bent volledig bij bewustzijn. Je kan eindelijk dieper zakken en in verbinding komen met bronenergie. Tijdens een sessie kan je spontaan gaan bewegen, je kan beelden of kleuren zien met je ogen gesloten, je kan huilen, lachen,, je kan energieën voelen, emoties voelen,…  Je komt weer in contact met je universele wijsheid en kan meer helderheid ervaren over bepaalde patronen en situaties.  Je ligt op een yogamatje met de ogen gesloten. Je moet niets doen, gewoon ZIJN. Het enige wat je hoeft te doen is te ontspannen, je open te stellen zonder verwachtingen.  

Ik begeleid je energetisch tijdens dit proces, hands off en hands on! 

De founder van innerdance is Pi Villaraza. Innerdance is inmiddels wereldwijd verspreid in de hoop dat meer en meer mensen weer mogen herinneren wie ze zijn.  Omdat deze baanbrekende methode wetenschappelijk onderbouwd is, wordt ze nu al in verschillende landen in medische instellingen, gevangenissen, afkickcentra,...toegepast als 'healing modality'. 

Voor deze DEEP DIVE XL sessie kunnen max. 6 personen deelnemen, zodat we in een intieme setting blijven en ik jullie maximaal kan begeleiden.

Bijzonder ook aan deze DEEP DIVE is dat er 2 INNERDANCE sessies plaatsvinden, met een korte pauze tussendoor om te integreren en te delen. 

Er zal zowel een sessie inwerken op catharsis/losmaken van blokkades als een sessie op vernieuwing (creëren van nieuwe verbindingen in onze cellen/brein). 

Thee, water, knabbels inbegrepen.

Eigen matje, dekentje en eventueel kussentje meebrengen.

Bij voorkeur niet te zwaar eten op voorhand, zeker geen koffie of alcohol voor een sessie.

Wat deelnemers vorige sessies mochten ervaren:

"Vanaf de eerste muzieknoot, begon ik als een film alles van 2 jaar geleden te herbeleven. Alsof de muziek mij automatisch mee terugnam in de tijd. Ik zal mezelf dobberen op de zee, en was constant aan het vechten om niet mee gesleurd te worden naar de diepte en naar beneden."

Deze vrouw mocht zij bewust worden van nog heel veel emoties die nog steeds niet verwerkt werden, zowel fysiek, emotioneel en geestelijk. Het kon opening maken naar diepere lagen en bewustwording.

"Ik zag constant beelden en flitsen, die in sneltempo aan me voorbij raasden. Ik werd gewaar dat mijn lichaam de hele tijd spontaan bewegingen maakte, zowel mijn armen als de rest van het lijf. Ik begon plots spontaan te zingen, alsof een blokkade uit de keelchakra eindelijk meer bevrijding mocht krijgen". 

"Ik zag niet zoveel, maar het speelde zich vooral in mijn lichaam af: het voelen van fysieke sensaties en het voelen stromen van levensenergie die door mijn lijf omhoog kwam."

"Ik voelde dat ik plots meer ruimte kreeg en dingen echt kon loslaten"

"Ik werd me gewaar van patronen die zich steeds opnieuw in mijn leven aandienen en waar ik nu eindelijk dooruit moet breken"

...

Tickets

 • Ticket Innerdance XL

  Energetische groepssessie van Inn-Touch op maandag 20/05 van 17.00 u tot 21.30 u

  € 75,00
  +€ 1,88 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page