top of page

wo 12 jun

|

Cocoonroom Inn-Touch

INNERDANCE - Groepssessie - DEEP HEALING - RIEMST

Vergis je niet. De Innerdance is geen tradionele "dans" maar een innerlijke genezingsreis naar verhoogde waarneming, dieper bewustzijn en aangeboren helingskracht. Het lichaam dat via speciale soundscapes zijn chi/prana/kundalini weer zelf aanboort en laat stromen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
INNERDANCE - Groepssessie - DEEP HEALING - RIEMST
INNERDANCE - Groepssessie - DEEP HEALING - RIEMST

Tijd en locatie

12 jun 2024, 19:00 – 22:00

Cocoonroom Inn-Touch, Bodemstraat 6a, 3770 Riemst, België

Over het evenement

Ben je op zoek naar een zachte manier om tot hoger bewustzijn te komen en tegelijk diepgaand dingen te resetten?  Innerdance werkt aan de hand van soundscapes die emotionele, mentale, neurologische, psychologische patronen kunnen doorbreken. Het brengt je naar een diepe meditatie  of 'reset' zoals je ze nog niet eerder beleefd hebt. Je brein wordt tegelijk in verschillende ‘brainwaves’ gebracht waardoor je toegang kan krijgen tot onbewuste informatie. Je ego wordt omzeild en controle wordt automatisch los gelaten. Emoties kunnen vrijkomen en je krijgt toegang tot hogere bewustzijnsstaten. Het wordt ook wel BRAINWAVE therapie genoemd. 

Het wordt ervaren als een wakkere droom maar bent volledig bij bewustzijn. Je kan eindelijk dieper zakken en in verbinding komen met bronenergie. Tijdens een sessie kan je spontaan gaan bewegen, je kan beelden of kleuren zien met je ogen gesloten, je kan huilen, lachen,, je kan energieën voelen, emoties voelen,…  Je komt weer in contact met je universele wijsheid en kan meer helderheid ervaren over bepaalde patronen en situaties.  Je ligt op een yogamatje met de ogen gesloten. Je moet niets doen, gewoon ZIJN. Het enige wat je hoeft te doen is te ontspannen, je open te stellen zonder verwachtingen.  

Ik begeleid je energetisch tijdens dit proces, hands off en hands on! 

De founder van innerdance is Pi Villaraza. Innerdance is inmiddels wereldwijd verspreid in de hoop dat meer en meer mensen weer mogen herinneren wie ze zijn.  Omdat deze baanbrekende methode wetenschappelijk onderbouwd is, wordt ze nu al in verschillende landen in medische instellingen, gevangenissen, afkickcentra,...toegepast als 'healing modality'. Max. 5 personen!

Wat deelnemers vorige sessies mochten ervaren:

"Vanaf de eerste muzieknoot, begon ik als een film alles van 2 jaar geleden te herbeleven. Alsof de muziek mij automatisch mee terugnam in de tijd. Ik zal mezelf dobberen op de zee, en was constant aan het vechten om niet mee gesleurd te worden naar de diepte en naar beneden."

Deze vrouw mocht zij bewust worden van nog heel veel emoties die nog steeds niet verwerkt werden, zowel fysiek, emotioneel en geestelijk. Het kon opening maken naar diepere lagen en bewustwording.

"Ik zag constant beelden en flitsen, die in sneltempo aan me voorbij raasden. Ik werd gewaar dat mijn lichaam de hele tijd spontaan bewegingen maakte, zowel mijn armen als de rest van het lijf. Ik begon plots spontaan te zingen, alsof een blokkade uit de keelchakra eindelijk meer bevrijding mocht krijgen". 

"Ik zag niet zoveel, maar het speelde zich vooral in mijn lichaam af: het voelen van fysieke sensaties en het voelen stromen van levensenergie die door mijn lijf omhoog kwam."

"Ik voelde dat ik plots meer ruimte kreeg en dingen echt kon loslaten"

"Ik werd me gewaar van patronen die zich steeds opnieuw in mijn leven aandienen en waar ik nu eindelijk dooruit moet breken"

"Ik was enorm verbaasd wat een effect en wat een inzichten deze sessie op me had. Je geeft goed uitleg en droeg me doorheen de sessie als ik het moeilijk had. Ik kwam met een open mindset naar je toe en ben met een lichter hart weer naar huis mogen gaan. Ik besef dat mijn verdriet erg diep zit en erg oud is, er is nog een weg te gaan, dus kom zeker terug".

Tickets

 • Ticket Innerdance

  Energetische groepssessie van Inn-Touch op woensdag 12/06/2024 van 19.00 u tot 21.30 u (uitloop max 22.00 u) bij de Cocoonroom van Inn-Touch, Bodemstraat 6a, Valmeer. Je kan parkeren op inrit op tegenover op straat. Je mag via de inrit naar de tuin wandelen, daar zie je de houten praktijkruimte. Alle materiaal is inbegrepen. Best op voorhand niet teveel koffie of alcohol nuttigen en lichte maaltijd.

  € 55,00
  +€ 1,38 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page