121028107_1046099642497851_8366050847982397601_n_edited.jpg

Welkom bij Inn-Touch

Via voetreflexologie of massage breng ik je graag in contact met je 'innerlijke zijn'.

Ik ben Evi Thys, geboren in 1977, gehuwd en moeder van 2 prachtige bengeltjes Matteo en Sophia en een beschermengeltje Luca.
Al van kleins af aan ben ik filosofisch ingesteld en ben ik steeds op zoek geweest naar de diepere betekenis van het leven.
Dit heeft mij geleid naar een aantal mensen en opleidingen die mij verder op mijn pad gebracht hebben. 


Toen ik in een bepaalde periode van mijn leven fysiek en emotioneel uit balans was, ben ik 'niet toevallig' terecht gekomen bij een bijzondere voetreflexologe die mij heel tot heel wat inzichten en lichamelijke rust en herstel heeft gebracht.
Hierdoor groeide mijn interesse om zelf iets met mijn handen te doen om zo ook andere mensen te kunnen inspireren en helen.

Via SYNTRA heb ik eerst de 3-jarige opleiding ‘voetreflexologie’ gevolgd die mij leerde kennismaken met  diverse ontspannende technieken en methodes van voetreflexologie.
Ik bleef echter op mijn honger zitten en wilde nog dieper op zoek gaan naar verbanden tussen emoties en het lichaam, oorzaken van ziektes, en een holistische benadering.


Die honger werd snel gestild toen ik de 4-jarige opleiding ‘causale
voetreflexologie’ in Brussel aanvatte. Een hele wereld ging voor mij open. Plots werd zoveel duidelijk. Mijn eigen lichaam kwam meer in balans.

In 2021 studeerde ik af als holistisch kinderyogatherapeut omdat ik eindelijk gehoor gaf aan mijn innerlijke roep om met kinderen te gaan werken. Ik heb altijd een bijzondere connectie met kinderen gevoeld: onvoorwaardelijk, puur uit het hart, …Hun speelsheid en verwondering voor het leven…HEERLIJK!
Ik kwam terug in contact met mijn ‘innerlijke kind’ en ontdekte hoe zalig het is om kinderen terug met zichzelf te leren verbinden. Kinderen zijn de fundamenten van onze toekomst. Het is zo belangrijk hen stevige fundamenten aan te bieden in hun jonge leventje al. Ik wil hier graag mijn steentje aan bijdragen!

In de nabije toekomst staan er nog heel wat trainingen gepland (veerkrachttrainer, creatief danscoaching,…). Dit zal binnenkort ook in de praktijk aangeboden worden.


Ik ben heel blij te kunnen zeggen dat ik steeds meer op mijn zielepad ben beland. Mijn missie is om nog veel mensen, jong en oud, te kunnen inspireren en hen weer in contact met zichzelf te brengen.

Image by eberhard 🖐 grossgasteiger
Image by carole smile

Opleidingen & specialisaties

  • Causale voetreflexologie (4 jaar opleiding)

  • Specialisatie causale therapie bij baby’s en kinderen

  • Diverse jaarlijkse bijscholingen als causaal voetreflextherapeut (hormonen, incontinentie, vermoeidheid,…)

  • Elementair Tenenlezen (FuDaRe)

  • Algemene voetreflexologie (1 jaar anatomie en pathologie + 2 jaar praktijkopleiding) (SYNTRA)

  • Shantala Babymassage (Wellness academie)

  • Holistisch Kinderyogateacher (Arterre opleiding, 2021)

  • Energetische buikmassage (Zonnehuis, 2021)

  • Holistic pulsing (Zonnehuis, 2021)