Image by Willian Justen de Vasconcellos
White.png

Coaching Munay-ki

Evolueren in bewustzijn en transformeren naar een hogere frequentie

Persoonlijke transformatie

Munay-ki is een reeks van inwijdingen die al eeuwen lang deel uitmaken van de sjamanistische inca-cultuur. Ze bevrijden je van beperkende energieën vanuit het verleden, zodat er ruimte vrijkomt voor nieuwe ontwikkelingen en spirituele groei. Munay-Ki, is een reeks van 9 inwijdingen die aan de Inca sjamanen in Peru zijn doorgegeven, om de mensen te helpen sneller te evolueren in bewustzijn en te transformeren naar een hogere frequentie, waardoor zij gelijke tred kunnen houden met de verhoging van frequentie van moeder aarde, Pacha Mama. 

 

Russische wetenschappers hebben onlangs aangetoond dat gerichte intenties en woorden onze DNA structuur beïnvloeden, waardoor we gemakkelijker kunnen transformeren. Munay-ki inwijdingen voegen daar nog de intenties en de opgebouwde energie aan toe van duizenden jaren sjamanisme. Door de Munay-Ki inwijdingen kunnen we naar een tijdperk gaan van meer verbondenheid met elkaar, met de natuur, met ons hogere bewustzijn.

De Munay-ki inwijdingen worden in drie verspreide dagdelen gegeven zodat je voldoende tussentijd hebt om de energie te integreren.

Als je inschrijft in de Munay-Ki stap je in een transformatie proces. De weken tussen de verschillende inwijdingsdagen geven je de mogelijkheid om het proces te integreren. Ik vind dat de Munay-Ki inwijdingen vergelijkbaar zijn met de Reiki-inwijdingen. Het is kijken naar dezelfde tuin vanuit een ander venster. Munay-Ki is sjamanistisch en zeer verbonden met de natuur.

Image by Flavius Torcea

Info

Sessies: 9 inwijdingen, 3 inwijdingen per sessie: 280 euro voor het hele pakket. Eens je ingewijd bent, mag je ook weer andere personen inwijden. Zo kan je het zaadje verder laten kiemen.

evi.thys@telenet.be /  Tel. 0497 11 49 15

Image by Alexander Schimmeck