Image by Robert Collins
White.png

Kinder- en jongerencoach 

CREATIEF en ONTSPANNINGSGERICHT KINDERCOACH & VEERKRACHTTRAINER

Kinderen in hun kracht laten komen

Gedreven vanuit mijn passie om te werken met kids/jongeren en mijn ervaring als kidsyogadocent en creatief danscoach, voelde ik dat ik nog meer voor hen wil betekenen.


Hierdoor heb ik de opleiding kind- en jongerencoach gevolgd, met bijkomende specialisatie als ‘veerkrachttrainer’. In het najaar komt daar nog een specialisatie bij rond creatief werken bij rouw en verlies. Ik weet als mama van 2 kids die ook hun speciale handvaten hebben hoe vaak het zoeken is naar de juiste begeleiding en tools.


Mijn bedoeling is om bij de kindercoaching holistisch te werken om zo een totaalbeeld van het kind te vormen. Waar voelt het kind zich niet lekker? Waar zit spanning in zijn lichaam? Hoe zit het met slaap- en voedingspatroon? Hoe kunnen we mogelijke overprikkeling verhelpen? Ik vertrek steeds vanuit de noden van het kind. Het kind heeft alles in zich om zichzelf te helen! Tegelijk kijk ik naar de gezinsdynamiek en wat er daar nog geheeld kan worden. De bedoeling is het kind te coachen zodat het kind zelf weer verder kan. Bij zware psychologische problemen wordt er doorverwezen naar een psycholoog. 


Er zal tijdens een korte intake (gratis) met de ouder bekeken worden waar de problemen zich situeren en welk traject er uitgewerkt kan worden.


Dit kan volledig op maat bekeken worden en vaak gebruik ik verschillende technieken in 1 sessie 

NIEUW: VEERKRACHTTRAINING KIDS TUSSEN 8-12 JAAR. Vanaf woensdag 18/05, om 14 dagen, 3 sessies. Breng je kind terug naar dat zelfvertrouwen en innerlijke kracht! Kleine groepjes. Meer info op aanvraag!

Image by Gabriel Baranski

lichaamswerk

Meditatie, mindfulness, yoga, creadans, lichaams- en voetmassage.
Kinderen zijn vaak de voeling met hun eigen lichaam kwijt. Door alle prikkels, stress, drukte en beeldschermen worden we te vaak uit onszelf weg getrokken. Lichaamstherapie doet weer lekker aarden en het kind leert weer voelen waar de spanningen precies zitten en hoe het altijd terug naar een staat van rust kan keren.

 

creatief

Tekeningen maken & ontleden, mandala’s, verschillende sensomotorische werkvormen, knutselen met elementen uit de natuur,.... Creatieve therapie helpt het kind contact maken met zijn ‘innerlijke kind’ en helpt bij het verwerken van angst, verlies, verdriet,…zonder dat er veel gepraat hoeft te worden. Het is uiting geven aan wat er vanbinnen leeft.
 

veerkracht  Zelfvertrouwen

In verschillende sessies werken we aan het schatkistje van het kind: welke talenten zitten er al en mogen meer getoond worden? Wat mag uit de rugzak gegooid worden? Hoe kunnen we zelf onze koers beter leren varen welke tegenslagen er ook komen? Deze training is speels opgebouwd en vergroot het zelfvertrouwen van het kind. Dit wordt ook soms in groepjes aangeboden. Er kan eventueel ook een kind/ouder sessie hiervan geboekt worden ter bevordering van de onderlinge relatie. 
Hou FB in de gaten voor de juiste data!
 

coaching in de natuur

Samen op ontdekking in het bos en kijken we hoe we zelf meer in onze kracht kunnen staan en op de flow van de natuur meegaan. In de natuur voelt het voor de kind vaak niet zoals echte therapie aan en komt het vaak meer open te staan waardoor er meer gedeeld kan worden. Dit is voor ieder kind weer afhankelijk.

Info

Leeftijd: kids/jongeren tussen 4 en 16 jaar.
Sessies: telefonisch intakegesprek: gratis
Tarief: 45 euro / 60 min.
Bij traject van min. 5 sessie: 40 euro per sessie.
Na de laatste sessie en tussentijds wordt er feedback

aan de ouder gegeven.
Indien verplaatsing moeilijk is, kan ik ook aan huis komen.

Check mijn FB pagina voor diverse workshops: veerkrachttraining in groep (coming soon), workshops kinderyoga en dansexpressie, enz.

evi.thys@telenet.be /  Tel. 0497 11 49 15

Het verfraaien van Paaseieren